FESTA DO MORANGO

Morangos lindos em cada esquina. Saborosos, doces e de um encarnado que nos enche os olhos. Por gostar tanto deles fiz uma receita light com estas tartes e resultou muito bem. Ora vejam:

Tartes de Morango

Ingredientes;

. 200g de morangos

. 1 pacote de massa quebrada pronta a usar

. 1 maçã

. 2 ovos

. 3 colheres de farinha de amêndoa

Como fazer:

Triturar os morangos bem lavados na liquidificadora. Deitá-los numa taça e bater com os dois ovos inteiros até ficar uma mistura homogênea. Ralar a maçã e juntar a esta mistura. Mexer tudo e por fim misturar a farinha.

Ligar o forno a 160º e enquanto aquece podemos deitar a massa nas forminhas e picar o fundo com um garfo. Levar ao forno apenas por dois minutos e depois colocar o recheio de morango. Levar ao forno por cerca de 45minutos.

Maria Midões – www.nossamesa.com

Strawberry feast

Strawberries are beautiful in every corner. Tasty, sweet and full of a red that fills our eyes. Check this simple and light recipe with this vibrant fruit.

Strawberry pies

ingredients;

. 200 g of strawberries

. 1 package of normal pastry ready to use

. 1 apple

. 2 eggs

. 3 tablespoons almond flour

How to:

Crush the strawberries well washed in a blender. Put them in a bowl and beat with two whole eggs until smooth. Grate the apple and add to this mixture. Stir everything and finally mix the flour.

Turn oven to 160 and when heatting you can pour the batter in little tart cups and poke the bottom with a fork. Bake for about two minutes and then put the filling of strawberry. Bake with the filling for about 45minutos.


Maria Midões – www.nossamesa.com

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest2Share on Reddit0Share on Tumblr0